Ρόδος: Ημερίδα για την  Τεχνητή Νοημοσύνη και την επιχειρηματικότητα

Ημερίδα με θέμα την αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης στον επιχειρηματικό τομέα διοργανώνεται στη Ρόδο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, σε συνεργασία με το TransformLab.ai.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Απριλίου, στην αίθουσα του επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και θα διαρκέσει από τις 18:30 έως τις 20:30.

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση και η εξοικείωση επιχειρηματιών και επαγγελματιών με τις δυνατότητες που προσφέρει η Τεχνητή Νοημοσύνη, η οποία ήδη μετασχηματίζει τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων σε διεθνές επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν πρακτικές εφαρμογές της τεχνολογίας, ζωντανές επιδείξεις εργαλείων AI, καθώς και παραδείγματα ανάπτυξης καινοτόμων ιδεών που εξελίχθηκαν σε επιχειρηματικά σχήματα.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί  διαδραστικό εργαστήριο, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εντοπίσουν συγκεκριμένες ευκαιρίες αξιοποίησης της Τεχνητής Νοημοσύνης στον κλάδο τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος