Ρόδος: Ικανοποίηση για την έναρξη του πιλοτικού προγράμματος με Ολλανδούς τουρίστες

“Ήδη η Ρόδος έχει κερδίσει πολλά” δήλωσε χθες ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μανώλης Μαρκόπουλος αναφερόμενος στο πιλοτικό πρόγραμμα της Ολλανδικής κυβέρνησης, σύμφωνα με το οποίο γκρουπ Ολλανδών τουριστών θα έρθει στο νησί στις 12 Απριλίου και θα παραμείνει για 8 ημέρες αποκλειστικά εντός του ξενοδοχείου.
“Οι άνθρωποι ψήφισαν Ρόδο. Η φιλοξενία, ο ήλιος, οι εικόνες είναι συστατικά του προορισμού. Προορισμός δεν είναι μόνο τα μπαρ. Όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει, λυπάμαι” είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, ενώ ο γραμματέας της Κώστας Μηνέττος τόνισε ότι σε μια περίοδο που όλα είναι κλειστά λόγω covid, το νησί μόνο όφελος μπορεί να έχει από το πρόγραμμα αυτό.

Οι κ. Μαρκόπουλος και Μηνέττος είχαν συνάντηση χθες το πρωί με τους προέδρους του Εργατικού Κέντρου και του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Παναγιώτη Εγγλέζο και Θανάση Σταμούλη αντίστοιχα, σχετικά με το πρόγραμμα αυτό.

“Επικροτούμε την έναρξη της τουριστικής σαιζόν με εργασιακή ειρήνη και υγειονομική κάλυψη. Κανένας εργαζόμενος δεν έχει εκφράσει παράπονο, κανένας δεν πιέστηκε, ούτε υπήρξε θέμα αντίρρησης ή ποινής” δήλωσε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, με αφορμή φήμες σύμφωνα με τις οποίες ζητήθηκε από το προσωπικό να παραμείνει έγκλειστο στο ξενοδοχείο κατά την παραμονή του γκρουπ από την Ολλανδία.

Ρεπορτάζ: Μαριέττα Γαβριλιώτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος