Ρόδος: Η Πυροσβεστική έσωσε σκυλί που έπεσε σε πηγάδι βάθους έξι μέτρων

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου διέσωσε σήμερα το πρωί ένα κυνηγόσκυλο που είχε πέσει σε πηγάδι, βάθους έξι μέτρων. Νωρίς το πρωί ο ιδιοκτήτης του σκύλου στο χωριό Κάλαθος, αντελήφθη ότι ο σκύλος του είχε πέσει σε πηγάδι, αρκετά βαθύ, 6 μέτρων και με στόμιο αρκετά στενό. Ειδοποίησε την Πυροσβεστική η οποία ανέλαβε και το δύσκολο έργο της διάσωσης.

Ρόδος: Η Πυροσβεστική έσωσε σκυλί που έπεσε σε πηγάδι βάθους έξι μέτρωνΜετέβη ένα πυροσβεστικό όχημα που βρισκόταν για περιπολία στην ευρύτερη περιοχή και ένας πυροσβέστης, δέθηκε, κατέβηκε στο πηγάδι και κατάφερε να βγάλει το κυνηγόσκυλο, βρεγμένο μεν αλλά υγιέστατο. Στις φωτογραφίες φαίνεται καθαρά η ευγνωμοσύνη του σκύλου προς τον σωτήρα του αλλά και η τρυφερότητα του πυροσβέστη προς το ζώο.

Ρόδος: Η Πυροσβεστική έσωσε σκυλί που έπεσε σε πηγάδι βάθους έξι μέτρωνΑνάλογο περιστατικό, με γατάκι, είχαμε πριν από δυο ημέρες σε συνοικία της Ρόδου, που είχε πέσει σε δεξαμενή, χωρίς νερό αλλά ήταν αδύνατον να βγει χωρίς βοήθεια. Ειδοποιήθηκε και σε αυτήν την περίπτωση η Πυροσβεστική και το έσωσε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος