Ρόδος: Η ΕΤΑΔ παίρνει σύμφωνα με το Δ.Σ. τις παραλίες «φιλέτα» της Ρόδου – Καταγγελία για μπράβους σε παραλίες

Η ανάθεση διαχείρισης των παραλιών της Ρόδου στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου, που ψηφίστηκε προ ημερών από την κυβέρνηση, αποτέλεσε μείζον θέμα συζήτησης στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, το οποίο ζητά την ανάκληση του επίμαχου άρθρου, ενώ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάνος Κόνσολας υπέδειξε ως λύση την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της ΕΤΑΔ και του Δήμου για να μην αλλάξει η υφιστάμενη κατάσταση για φέτος.

Μετέφερε δε, δέσμευση της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών, ότι τα ζητήματα διαχείρισης των παραλιών θα επιλυθούν οριστικά την επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο.

Αυθαίρετα

Τα θέματα των αυθαιρεσιών στις παραλίες της Ρόδου, μεταξύ των οποίων και η παραλία της Αγάθης ετέθη στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου ο Πρόεδρος του ΠΡΟΤΟΥΡ Αλέξανδρος Κολιάδης διερωτήθηκε, «αν υπάρχει εισαγγελέας στη Ρόδο».

Σημειώνεται ότι στην παραλία της Αγάθης, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, έκαναν την εμφάνισή τους μπράβοι που απαγορεύουν την είσοδο των πολιτών. «Ούτε ανοχή, ούτε απάθεια», δήλωσε από την πλευρά του ο δήμαρχος, τονίζοντας όμως ότι ο Δήμος δεν έχει καμία αρμοδιότητα στη συγκεκριμένη παραλία..

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος