Εκδήλωση για να τιμηθεί η μνήμη των 57 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών, διοργανώνει την Τετάρτη στη Ρόδο, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων, με τη στήριξη του Εργατικού Κέντρου.
«Πάει ένας χρόνος από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών με 57 θύματα που συγκλόνισε όχι μόνο την Ελληνική αλλά και την παγκόσμια κοινότητα. Ακριβώς ένα χρόνο μετά στις 28 Φεβρουαρίου συγκεντρωνόμαστε για να τιμήσουμε τη μνήμη των αθώων αυτών θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους τόσο άδικα.
Το βάρος της απώλειας παραμένει βαρύ στις καρδιές μας και η ανάγκη για δικαιοσύνη παραμένει αβίαστη. Παρά την παρέλευση ενός ολόκληρου έτους, οι ευθύνες για αυτό το τραγικό δυστύχημα δεν έχουν ακόμη αποδοθεί. Η κοινωνία μας αναζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη για όλους όσους έφυγαν πρόωρα από τη ζωή.
Ωστόσο, καθώς υπάρχει επιτακτική ανάγκη για δικαιοσύνη, παρατηρούμε με λύπη ότι ένα θέατρο παραλόγου και μικροπολιτικής συνεχίζει να στέκεται πάνω στα πτώματα των αθώων παιδιών.
Εμείς απαιτούμε την εξεύρεση αλήθειας και δικαιοσύνης, να σταματήσουν ορισμένοι να εκμεταλλεύονται αυτήν την τραγωδία για προσωπικά τους συμφέροντα και τα Μ.Μ.Ε να επιτελέσουν το πραγματικό τους έργο για σωστή ενημέρωση και όχι αποπροσανατολισμό. Στην εκδήλωσή μας, θα τιμήσουμε όχι μόνο τη μνήμη των αθώων θυμάτων, αλλά και την αγωνία μιας κοινωνίας που αγωνίζεται για δικαιοσύνη και αλήθεια.
Καλούμε όλους εκείνους που συμμερίζονται την ανησυχία μας να ενωθούν μαζί μας και να στηρίξουν την εκδήλωση που θα γίνει την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου ώρα 11:00 στο ΕΚΡ όπου θα πραγματοποιηθεί και επιμνημόσυνη δέηση» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση-πρόσκληση που εξέδωσε, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος