Ρόδος: Εκδήλωση για την έμφυλη βία από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Σε εκδήλωση για την εξάλειψη της έμφυλης βίας που διοργανώνει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Ρόδου, σήμερα στις 19.30 στο ξενοδοχείο “Semiramis” θα μιλήσει βουλευτής Θεσσαλονίκης και τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Το πρωί συναντήθηκε με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ρόδου και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας τόνισε ότι η μόνη διέξοδος για τη χώρα είναι η πολιτική αλλαγή και η εφαρμογή του προγράμματος που έχει συνδιαμορφώσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τις κοινωνικές δυνάμεις.
Αναφερόμενη στην ακρίβεια, η κ. Νοτοπούλου δήλωσε ότι το εισόδημα των πολιτών έχει συρρικνωθεί τρομακτικά και ως εκ τούτου πρέπει να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει μεταξύ άλλων την μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης καθώς και την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ. Πρόσθεσε ότι η ακρίβεια πλήττει και τον τουρισμό, τον οποίο η κυβέρνηση έχει αφήσει στον «αυτόματο πιλότο» και προέβλεψε ότι το 2023 θα είναι μια δύσκολη χρονιά και για τον τομέα αυτό.
Για το σκάνδαλο των υποκλοπών, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι αποτελεί ένα βαρύ πλήγμα στη Δημοκρατία και διαμορφώνει μια νοσηρή κατάσταση η οποία δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή από την κοινωνία.
Ρόδος: Εκδήλωση για την έμφυλη βία από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ
Την αισιοδοξία του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα όποτε και αν γίνουν οι εκλογές, εξέφρασε ο συντονιστής της ΝΕ Αντώνης Αποστολίδης, που απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το βουλευτικό ψηφοδέλτιο είπε ότι είναι σχεδόν έτοιμο. «Θα είναι ένα ολοκληρωμένο, δυνατό ψηφοδέλτιο, αποτελούμενο από παλιά και νέα στελέχη» είπε χαρακτηριστικά.
«Επιθυμούμε να φθάσουμε στο σημείο να μην είναι αναγκαίο να γίνονται εκδηλώσεις για την έμφυλη βία», δήλωσε εν όψει της αποψινής εκδήλωσης ο συντονιστής της Νεολαίας Αλέξανδρος Μυρίσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος