Ρόδος: Αναρρώνει ο 50χρονος Βρετανός που τραυματίστηκε από προπέλα λέμβου

Σε θάλαμο της ορθοπεδικής κλινικής του Νοσοκομείου Ρόδου νοσηλεύεται ο 50χρονος Βρετανός, που τραυματίστηκε χθες σε θαλάσσια περιοχή των Πεύκων της Λίνδου από την προπέλα μηχανοκίνητης λέμβου, που είχε νοικιάσει με την οικογένεια του.

«Το δεξί κάτω άκρο είναι σε πολύ καλή κατάσταση μετά το χειρουργείο» δήλωσε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ο διευθυντής της Ορθοπεδικής κλινικής Μιχάλης Σοκορέλλος. Στην ίδια κλινική νοσηλεύεται και η σύζυγος του 53χρονη Γερμανίδα με ελαφρύ κάταγμα στο πόδι.

«Η απειρία πιθανόν να οδήγησε στο ατύχημα» δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ο Παναγιώτης Κρητικός, ιδιοκτήτης της λέμβου που είχε ενοικιάσει η οικογένεια. «Εμείς πριν μπουν στην λέμβο για αρκετή ώρα τους ενημερώναμε για όλα τα ενδεχόμενα, όπως σε κάθε ενοικιαστή. Πάνω από είκοσι χρόνια είμαι σε αυτό το επάγγελμα και ποτέ δεν έχει ξανασυμβεί τέτοιο περιστατικό».

Ρόδος: Αναρρώνει ο 50χρονος Βρετανός που τραυματίστηκε από προπέλα λέμβου

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ο ίδιος  αφού ενημερώθηκε από άλλο σκάφος, έφτασε στην περιοχή, ακινητοποίησε την λέμβο και διέσωσε τα μέλη της οικογένειας. Μάλιστα, όπως είπε όταν έφτασε στον τόπο του συμβάντος πάνω στην λέμβο βρισκόταν ο μεγάλος  γιος της οικογένειας. Δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο στην προσπάθεια του ο νεαρός να πλησιάσει  τα μέλη της οικογένειας του, να προκάλεσε τους τραυματισμούς.

Το τι ακριβώς έγινε, θα φανεί από την προανάκριση που διενεργεί ο Λιμενικός Σταθμός Λίνδου για το ατύχημα. Ήδη έχει λάβει αρκετές καταθέσεις μεταξύ αυτών και από μέλη της οικογένειας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η αντίδραση τόσο του ιδιοκτήτη της λέμβου, του Λιμενικού αλλά και του ΕΚΑΒ ήταν άμεση με αποτέλεσμα να μιλούμε σήμερα για ατύχημα και όχι για τραγωδία

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος