Ρόδος: Αφίξεις μέχρι τέλος Νοεμβρίου από Αγγλία και Γερμανία

Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα υπάρχουν επισκέπτες από την Αγγλία και τη Γερμανία στη Ρόδο, όπως προκύπτει από τις κρατήσεις που γίνονται ακόμα αυτή την περίοδο.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού, Θανάση Βυρίνη, αυτή τη στιγμή στη Ρόδο υπάρχουν 70.000 επισκέπτες και στη Μεσαιωνική Πόλη, τις ημέρες που δένουν κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι, η κίνηση θυμίζει Αύγουστο. Τα περισσότερα ξενοδοχεία θα κλείσουν στο τέλος Οκτώβρη ή στις αρχές Νοέμβρη, ωστόσο κάποια λίγα θα συνεχίσουν να λειτουργούν μέχρι το τέλος Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα στα Κολύμπια μέχρι τις 20 Νοεμβρίου θα κάνουν τις διακοπές τους περί τους 900 Βρετανούς, ενώ στην ίδια περιοχή δύο μεγάλα ξενοδοχεία θα είναι ανοιχτά μέχρι το τέλος Νοεμβρίου φιλοξενώντας Γερμανούς.
Ρόδος: Αφίξεις μέχρι τέλος Νοεμβρίου από Αγγλία και Γερμανία
Επίσης το επόμενο διάστημα στη Ρόδο προγραμματίζονται μεγάλα events όπως το Aegean Yachting Festival, που φέτος έχει αδελφοποιηθεί με την έκθεση Grand Pavois La Rochelle, από τις 22 ως τις 24 Οκτωβρίου με διοργανώτρια την εταιρεία BoatsAdvisor Hub&Events. Ακολούθως στις 8 και 9 Νοεμβρίου γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Ροδίων το 1ο συνέδριο για τους digital nomads & remote workers, και στις 9-11 Νοεμβρίου το μεγάλο συνέδριο διοργανωτών γάμων με τη συμμετοχή περίπου 500 συνέδρων από 75 χώρες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος