“Χυδαία επίθεση δέχεται η περιφερειακή αρχή” τονίζει η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας

Για συντονισμένη και χυδαία επίθεση που δέχεται η περιφερειακή αρχή παρ’ όλη την προσφορά της στη λειτουργία του ΕΚΑΒ και του Εθνικού Συστήματος Υγείας, έκανε λόγο σήμερα σε συνέντευξη της, η αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Χαρούλα Γιασιράνη.

«Εμείς δεν αμφισβητούμε τα προβλήματα που υπάρχουν, το αντίθετο μάλιστα. Γι’ αυτό, χωρίς να έχουμε αρμοδιότητα, έχουμε κάνει πάρα πολλά για να στηρίξουμε τις δομές Υγείας», είπε η κ. Γιασιράνη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο προσωπικό που μισθοδοτείται από την Περιφέρεια, στα μπόνους που δίνονται στους γιατρούς που υπηρετούν σε δυσπρόσιτα ιατρεία, αλλά και σε μηχανήματα και λοιπό εξοπλισμό που έχουν αγοραστεί κυρίως από Ευρωπαϊκούς πόρους που διαχειρίζεται η Περιφέρεια.
«Παρ’ όλα αυτά ο Περιφερειάρχης και εγώ δεχόμαστε μια χυδαία στοχοποίηση από ορισμένους δημοσιολογούντες, για τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει και την υποστήριξη μας στη λειτουργία του ΕΣΥ. Διαπιστώνω ότι η επίθεση σχετίζεται με την παραγωγή έργου που γίνεται από την περιφερειακή αρχή», δήλωσε.
Η Αντιπεριφερειάρχης σημείωσε για άλλη μια φορά πως το πρόβλημα της υποστελέχωσης των δομών Υγείας τυπικά δεν αφορά την Περιφέρεια, πρόσθεσε όμως ότι η περιφερειακή αρχή έχει πρωτοστατήσει και στην παροχή κινήτρων, αλλά και στην έκδοση προκηρύξεων για την πλήρωση κενών θέσεων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος