Πρόγραμμα διαχείρισης υδροστομίων και υδατοδεξαμενών παραδόθηκε στις ΔΕΥΑ του Ν. Αιγαίου

Πρόγραμμα Διαχείρισης υδροστομίων και υδατοδεξαμενών παραδόθηκε από την Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Νοτίου Αιγαίου στις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης των Δήμων της Περιφέρειας.
Το πρόγραμμα αυτό θα δείχνει σε αληθινό χρόνο τα σημεία όπου υπάρχουν υδροστόμια για τροφοδοσία σε νερό των πυροσβεστικών οχημάτων, και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, ώστε να είναι σε θέση τόσο η υπηρεσία ύδρευσης του Δήμου όσο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία να καταγράφουν κάθε μεταβολή στην κατάσταση του δικτύου και να υπάρχει άμεση ενημέρωση του συστήματος.

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου, Αρχιπύραρχο Παναγιώτη Κοτρίδη, επισημάνθηκε ότι η γεωγραφική ασυνέχεια που χαρακτηρίζει το σύνολο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και η επακόλουθη δυσκολία άμεσης επικοινωνίας μεταξύ των νησιών, εμφανίζονται ανάγλυφα κατά την εκδήλωση ενός καταστροφικού γεγονότος, οπότε ο χρόνος πρώτης επέμβασης είναι κρίσιμος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ