Πρόεδρος Νοσοκομειακών Γιατρών Ρόδου: Η επιστήμη είναι στη γωνία και βάλλεται από τους αντιεμβολιαστές

Την απαισιοδοξία της για την πορεία του κορονοϊού στη Ρόδο και όχι μόνο, εξέφρασε σήμερα μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου η πρόεδρος του Συλλόγου Νοσοκομειακών Γιατρών Ρόδου, η προϊσταμένη του αναισθησιολογικού τμήματος, Πολύμνια Γαλανού που υποστήριξε ότι «Η επιστήμη δυστυχώς είναι στη γωνία και βάλλεται από το αντιεμβολιαστικό κίνημα».
«Οι αριθμοί των κρουσμάτων που καταγράφονται στη Ρόδο το τελευταίο διάστημα είναι πρωτόγνωροι. Χθες φθάσαμε τα 48 και η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι είναι πολύ περισσότερα. Χθες ήμουνα στο τμήμα Λοιμώξεων του νοσοκομείου και υπήρχε τεράστια συρροή κόσμου, οικογένειες ερχόταν να ελεγχθούν. «Και δεν είναι μόνο αυτό, συνέχισε η κ. Γαλανού, έχουμε φθάσει στο σημείο να στοχοποιούμαστε από τους αντιεμβολιαστές. Φεύγουν μακριά μας και ακούμε ότι θα …βγάλουμε ουρά!».
Η κ. Γαλανού τάχθηκε υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους υγειονομικούς, αυτό είπε θα έπρεπε να γίνει από την αρχή. «Δεν μπορεί ένας υγειονομικός να βρίσκεται χωρίς μάσκα σε διαμαρτυρία κατά των εμβολιασμών και την επόμενη ημέρα να φορά τη μάσκα του και να διαχειρίζεται ασθενείς» σημείωσε. Μάλιστα αυτή η αναφορά της κ. Γαλανού σχετίζεται με το νοσοκομείο της Ρόδου.
«Δεν μπορώ να ακούω –σημείωσε- δώστε μας όπλα να πολεμήσουμε τον κορονοϊό όταν το μεγαλύτερο όπλο είναι το εμβόλιο και είναι στην διάθεση του καθενός. Κάποιοι πρέπει να σταματήσουν την υποκρισία». Η Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών κάλεσε τους εμβολιασμένους πολίτες να μην δέχονται δίπλα τους ανθρώπους που τους θέτουν σε κίνδυνο. «Πρέπει να σταματήσει ο παραλογισμός και να προστατευθεί η υγεία μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος