Πολλές οι επιτυχίες των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις απο τα Δωδεκάνησα

Τα πολύ καλά επίπεδα στα οποία κινήθηκαν οι μαθητές της περιοχής μας που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, υπογράμμισε μιλώντας στην ΕΡΤ Ν.Αιγαίου ο προϊστάμενος της Β εκπαίδευσης Δωδεκανήσου Γιάννης Παπαδομαρκάκης.
«Τα παιδιά που έπρεπε να περάσουν πέρασαν και μάλιστα στις σχολές επιλογής τους. Και αυτό που θέλουν να κάνουν, θα το κάνουν στην πράξη. Είχαμε επιτυχίες από όλο το Νομό Δωδεκανήσου, σε μικρά και μεγάλα νησιά” υπογράμμισε. Για εκείνους που δεν έπιασαν τους στόχους τους υπάρχουν και άλλες ευκαιρίες, πρόσθεσε. «Οι εκπαιδευτικοί μας κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους, υπηρετώντας με ευσυνειδησία το λειτούργημά τους» επισήμανε ο κ. Παπαδομαρκάκης.
Στην ΕΡΤ Ν.Αιγαίου μίλησαν δυο υποψήφιοι φοιτητές που έγραψαν πολύ καλά και φαίνεται ότι θα πάρουν το διαβατήριο για σχολή που έχουν επιλέξει. Η Αναστασία Γιακουμάκη, που όλα δείχνουν ότι θα εισαχθεί στην ιατρική, ανέφερε πως “ήταν συγκεντρωμένη στο στόχο της”. Ο εγκλεισμός λόγω κορονοϊού, πρόσθεσε, την βοήθησε να διαβάσει περισσότερο και σήμερα να βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον. Δήλωσε την πρόθεση της να εξειδικευθεί στην ψυχιατρική.

Ο Γιάννης Τσιγάρος, με υψηλή βαθμολογία, από σχολείο της Ρόδου και αυτός, δήλωσε πως είχε άγχος αλλά το αποτέλεσμα δικαίωσε την προσπάθεια του. Θα ήθελε όπως μας είπε, να ακολουθήσει τον κλάδο της ψυχολογίας αφού πιστεύει ότι μπορεί να μιλάει εύκολα με τους ανθρώπους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να βοηθά στην αντιμετώπιση τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος