Πολλά κρούσματα κορονοϊού στους Λειψούς- Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις για την ενσωμάτωση

Σε 42 ανέρχονται τα κρούσματα κορονοϊού που έχουν εντοπιστεί από την Καθαρά Δευτέρα μέχρι και σήμερα στο νησί των Λειψών με αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι εκδηλώσεις για την επέτειο της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου που είχαν προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή 13 Μαρτίου.

Πολλά κρούσματα κορονοϊού στους Λειψούς- Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις για την ενσωμάτωσηΜε ανάρτηση του στο facebook ο δήμαρχος Λειψών, Φώτης Μάγγος, γνωστοποιεί την ύπαρξη 42 κρουσμάτων στο νησί του τις τελευταίες ημέρες και κάνει επίσης γνωστό ότι οι αναβληθείσες εκδηλώσεις για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα, την Κυριακή 13 Μαρτίου, ακυρώνονται λόγω της έκτακτης ανάγκης που βρίσκεται το νησί.

Όπως αναφέρει θα τελεστεί δοξολογία και επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της Νίκης και θα κατατεθούν στεφάνια από τις τοπικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, τα πολλά κρούσματα αποδίδονται σε αποκριάτικα πάρτι που είχαν διοργανωθεί τις ημέρες των Αποκριών. Τα 42 άτομα παραμένουν σε απομόνωση στα σπίτια τους, μόνο για γυναίκα παρουσιάζει υψηλό πυρετό η οποία και αυτή παραμένει κλινήρης στο σπίτι της.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος