“Πόλεμο” στα πλαστικά μιας χρήσης, κήρυξαν Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και Επιμελητήριο Δωδ/σου

Μνημόνιο Συνεργασίας με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου με στόχο την κατάργηση των πλαστικών μιας χρήσης στο νησί της Ρόδου υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο του «The Rhodes Co-Lab. Sustainable Destination».

Ο Γιώργος Χατζημάρκος από κοινού με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Γιάννη Πάππου, απηύθηνε κάλεσμα προς τις επιχειρήσεις του νησιού να συμμετέχουν στη διαδικασία λήψης αποφάσεων και υλοποίησης δράσεων μέσω της καταγραφής των πρακτικών τους αλλά και των προτάσεων, οι οποίες θα αποτελέσουν το περιεχόμενο μιας διαδραστικής πλατφόρμας.

“Πόλεμο” στα πλαστικά μιας χρήσης, κήρυξαν Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και Επιμελητήριο Δωδ/σου

Η πλατφόρμα θα λειτουργήσει ως ένα εργαλείο υποστήριξης της δράσης, το οποίο εξασφαλίζει πρόσβαση σε όλους. Σε αυτήν θα μπορούν οι επιχειρήσεις να συμπληρώνουν ηλεκτρονικά το ερωτηματολόγιο για την αποτύπωση της υφιστάμενης χρήσης πλαστικών μιας χρήσης και να καταθέτουν τις δικές τους προτάσεις, οι οποίες θα καθορίσουν την προσέγγισή του «The Rhodes Co- Lab. Sustainable Destination» για τη μείωση των πλαστικών μιας χρήσης.

«Κηρύττουμε τον πόλεμο στα πλαστικά μιας χρήσης. Υπάρχουν και δημιουργικοί πόλεμοι», σχολίασε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος , ενώ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Πάππου κάλεσε στη δράση τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται και ανακοίνωσε πως το Επιμελητήριο θα καταρτίσει στη συνέχεια εξειδικευμένο πλάνο διαφήμισης και προβολής τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος