Ποδηλατοδρόμιο αποκτά η Κως

Εγκρίθηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος το αίτημα για ανακατασκευή του Σταδίου Φιλίνος το οποίο πλέον θα είναι και ποδηλατοδρόμιο.

“Ένα όνειρο για τους περισσότερους ποδηλάτες του νησιού γίνεται πραγματικότητα χάρις στις μεγάλες προσπάθειες του δήμου της Κω και της αντιδημάρχου Σέβης Βλάχου με αποτέλεσμα ακόμα περισσότερα παιδιά και ενήλικοι να μπορούν να γυμνάζονται με ασφάλεια” τονίζει σε δήλωση του ο Περιφερειακός κριτής Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Χρήστος Σιδέρης.

Ο κ. Σιδέρης τονίζει πως “μετά από μεγάλες προσπάθειες του δήμου της Κω και της κας Βλάχου, που από τη πρώτη στιγμή είδε με θετικό πνεύμα και διορατικότητα το αίτημα για το ποδηλατοδρόμιο και την ευχαριστώ ιδιαίτερα και βέβαια τον ποδηλάτη δήμαρχο κ.Νικηταρά Θεοδόση, ο οποίος υποσχέθηκε και τελικά το έκανε (το ποδηλατοδρόμιο) το υπουργείο ενέκρινε το αίτημα για ανακατασκευή του Σταδίου Φιλίνος, το οποίο πλέον θα είναι και ποδηλατοδρόμιο.

Ένα όνειρο για τους περισσότερους ποδηλάτες του νησιού γίνεται πραγματικότητα και πλέον ακόμα περισσότερα παιδιά και ενήλικοι θα μπορούν να γυμνάζονται με ασφάλεια στο ποδηλατοδρόμιο.

Ποδηλατοδρόμιο αποκτά η Κως
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι 4 σύλλογοι του νησιού, που ήδη αριθμούν περισσότερους από 100 επίσημους αθλητές και περισσότερα από 150 παιδιά σε ακαδημίες είναι σίγουρο ότι θα το εκμεταλλευτούν.

Σύντομα θα δούμε και αγώνες και θα μπορούν να έρχονται ομάδες από το εσωτερικό και το εξωτερικό όπως γίνεται και στη Ρόδο για προετοιμασία.

Θερμά συγχαρητήρια και πάλι στο δήμο της Κω και στο δήμαρχο κο Νικηταρά και τη κα Βλάχου και τον μηχανικό που έκανε τη μελέτη κο Σαράντο (προπονητής ΣΚΑΚΙ του Φιλίνου) και σε όσους μπορεί να ξεχνώ ή να μη γνωρίζω ότι έτρεξαν για το έργο. (Ελπίζω να με συγχωρέσουν)

Θα είναι το 2ο εν ενεργεία ανοικτό ποδηλατοδρόμιο και βέβαια το πιο καινούργιο μιας και το μοναδικό σε λειτουργία είναι αυτό της Ρόδου που κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 30 επί Ιταλοκρατίας.

Αυτό δείχνει και τη μεγάλη επιτυχία που πέτυχε ο δήμος μας

Μπράβο. Μας κάνετε υπερήφανους”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος