Πληρότητα στις ξενοδοχειακές μονάδες της Λέρου – Μ. Κόλιας: Πάμε καλά, δεν ανησυχώ

Η Λέρος εμφανίζει πληρότητα στις ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού, ενώ το 85% των κατοίκων έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους κατά του κορονοϊού.
Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε σήμερα στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου ο δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας τόσο για την τουριστική κίνηση στο νησί όσο και με την εικόνα στους εμβολιασμούς. «Υπάρχει πληρότητα στις ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού μας και γενικά η τουριστική κίνηση πηγαίνει πολύ καλά. Το 85% των κατοίκων είναι πλήρως εμβολιασμένοι και προσπαθούμε και τους υπόλοιπους να τους πείσουμε να εμβολιαστούν» δήλωσε ο κ. Κόλλιας. Υπάρχει και ξενοδοχείο για τους νοσούντες με κορονοϊό.

Στην ερώτηση γιατί η Λέρος εμφανίζεται στο «πορτοκαλί», ανέφερε ότι υπήρξαν γύρω στα 25 κρούσματα το τελευταίο διάστημα, μπήκαν σε καραντίνα και ελπίζει ότι η κατάσταση ομαλοποιήθηκε. Μάλιστα τόνισε ότι όσοι επιλέξουν τον Αύγουστο να κάνουν διακοπές στη Λέρο θα πρέπει από τώρα να κλείσουν δωμάτιο, διαφορετικά θα είναι δύσκολο να βρουν. «Δεν ανησυχώ. Πάμε καλά» κατέληξε ο δήμαρχος της πανέμορφης Λέρου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος