Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου στην Κω αποφάσισε να διαφοροποιήσει την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας «Η τσάντα στο σχολείο», που στοχεύει στην ενίσχυση του ποιοτικού χρόνου των παιδιών με τις οικογένειές τους, καλώντας τους μαθητές να κάνουν μάθημα και τις Κυριακές!
Συγκεκριμένα, ο διευθυντής του 5ου Δημοτικού της Κω απέστειλε ενημερωτικό σημείωμα στους γονείς με το οποίο αντί… της τσάντας ζητά να παραστούν στο σχολείο οι μαθητές των τάξεων Δ’ Ε’ και ΣΤ’ ανά δίωρο διαδοχικά από τις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής έως τις 20:00 το βράδυ.
Ο Προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, Νίκος Ράπτης, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Ρόδου, ανέφερε ότι ο Διευθυντής παρερμήνευσε τελείως το νόμο.
«Δεν υπάρχει καμία υπουργική απόφαση, που ν’ αναφέρει ότι οι μαθητές πρέπει να πηγαίνουν σχολείο το Σαββατοκύριακο» είπε, τονίζοντας ότι ζητήθηκαν από τον διευθυντή έγγραφες εξηγήσεις.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος