Παραδίδεται προς χρήση ο Αθλητικός Πολυχώρος στα Καμίνια Σύρου

Η διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας και διαχείρισης του Πολυχώρου Αθλητισμού και Πολιτισμού στα Καμίνια της Σύρου, μετά την παράδοσή του που θα πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης ήταν το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης στο νησί.

Στη συνάντηση εργασίας συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Νίκος Λειβαδάρας,ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Μηνάς Αληφραγκής, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού, Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Καμινίων Σύρου, Γιώργος Σιγάλας και το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου, Δημήτρης Ξαγοράρης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αποφασίστηκε ο εμπλουτισμός των εγκαταστάσεων από την Περιφέρεια, με την τοποθέτηση οργάνων εκγύμνασης ανοιχτού χώρου.

Παραδίδεται προς χρήση ο Αθλητικός Πολυχώρος στα Καμίνια Σύρου

“Κερδίθηκε ένα μεγάλο στοίχημα”

“Το μεγάλο στοίχημα αναβάθμισης της περιοχής, που ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, με την παράδοση ενός σύγχρονου, πλήρως λειτουργικού και απόλυτα ασφαλούς χώρου, ο οποίος περιλαμβάνει γήπεδο ποδοσφαίρου και γήπεδο μπάσκετ 3-on-3” δήλωσε ο κ. Λεονταρίτης.

«Αισθάνομαι – πρόσθεσε – ιδιαίτερη χαρά, διότι εκτός του ότι είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε αυτές τις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις στη νεολαία και τους κατοίκους του νησιού, η συνεργασία με το Δήμο Σύρου – Ερμούπολης και τον Κοινωνικό, Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Καμινίων απέφερε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη διαχείριση και λειτουργία των εγκαταστάσεων. Πρωτεύοντα ρόλο θα έχει ο Κοινωνικός, Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Καμινίων Σύρου.

Το ίδιο ευελπιστώ ότι θα συμβεί μετά την ολοκλήρωση και των άλλων δύο σημαντικών αθλητικών έργων, το στάδιο στη Βάρη και το γήπεδο ποδοσφαίρου στον Πάγο, των οποίων οι εργασίες κατασκευής θα ξεκινήσουν σύντομα, όπως έχουμε δεσμευθεί».

“Εργο που προάγει τον αθλητισμό – πολιτισμό”

«Επιστέγασμα της άριστης συνεργασίας του Δήμου μας με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι ο σύγχρονος Πολυχώρος Αθλητισμού και Πολιτισμού στα Καμίνια” δήλωσε απο την πλευρά του ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Νίκος Λειβαδάρας. ” Αισθάνομαι – πρόσθεσε – μεγάλη ικανοποίηση, καθώς σήμερα διευθετήθηκαν με τον Κοινωνικό, Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Καμινίων και οι τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαχείριση και λειτουργία των εγκαταστάσεων. Έτσι, σε λίγο καιρό το πολυδύναμο αυτό έργο πρόκειται να παραδοθεί στους συμπολίτες μας, ένα έργο που θα προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό του τόπου μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος