Οριστική δικαίωση της δημοτικής αρχής Κ. Καΐσερλη για την παραχώρηση της Αίγλης

Καταπέλτη χαρακτηρίζει την απόφαση του δικαστηρίου, η οποία μετά από δέκα χρόνια δικαιώνει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της δημοτικής αρχής του Κώστα Καΐσερλη, για την παραχώρηση του παραδοσιακού καφενείου της ΑΙΓΛΗΣ στην Κοινωνική και Συνεταιριστική Επιχείρηση ΕΥΦΡΑΙΝΕΙΝ, η εκπρόσωπος της Επιχείρησης Στέλλα Τσατσαρώνη.

“Το διοικητικό εφετείο Πειραιά Ακυρωτικό για δεύτερη φορά, δικαιώνει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω απορρίπτοντας ένα προς ένα όλα τα ευφυολογήματα του πρώην δημάρχου, Γιώργου Κυρίτση, και της παράταξης του, που σκοπό είχαν να καταστρέψουν το πρωτοπόρο κίνημα της κοινωνικής οικονομίας στο νησί, σύροντας δεκάδες δημότες στα δικαστήρια και σπιλώνοντας υπολήψεις για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη”, επισημαίνει σε ανακοίνωση της η ΚΟΙΝΣΕΠ.

Παράλληλα καλεί τη σημερινή δημοτική αρχή να πράξει τα δέοντα και να απαντήσει στο αίτημα που έχει υποβάλλει η επιχείρηση για την απρόσκοπτη  λειτουργία της.

Να σημειωθεί ότι ο πρώην δήμαρχος Κω, Γιώργος Κυρίτσης, προσέφυγε στα δικαστήρια ζητώντας από την  ΚΟΙΝΣΕΠ Κως «Ευφραίνειν» να παραδώσει το ακίνητο πίσω στον Δήμο Κω, θεωρώντας παράνομη την παραχώρηση του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος