ertnews.gr

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Ρόδο

09/06 10:40
Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Ρόδο

Με επισκέψεις στον Αρχάγγελο και στ’ Αφάντου ολοκληρώθηκε χθες βράδυ η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλέξη Τσίπρα στη Ρόδο.

Συνοδευόμενος από τον βουλευτή Νεκτάριο Σαντορινιό, τον πρώην βουλευτή Δημήτρη Γάκη και στελέχη του κόμματος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφθασε στον Αρχάγγελο, όπου του επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή από τις τοπικές αρχές και κατοίκους με τους οποίους συνομίλησε. Από τον πρόεδρο του Αρχαγγέλου Νίκο Διμέλη τέθηκε το αίτημα του για διάσπαση του ενιαίου Δήμου Ρόδου, ενώ οι πολίτες αναφέρθηκαν κυρίως στην αύξηση του κόστους ζωής με αιχμή τις τιμές των καυσίμων και της ηλεκτρικής ενέργειας.
Μετά τον Αρχάγγελο, ακολούθησε επίσκεψη στ’ Αφάντου, όπου τον υποδέχθηκαν ο αντιδήμαρχος Βασίλης Μανέττας και τοπικοί παράγοντες, ενώ αρκετός κόσμος συνομίλησε μαζί του.
Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Ρόδο
«Δεν θέλουμε να μιλήσουμε για λεφτόδεντρα, θέλουμε όμως να δώσουμε την υπόσχεση ότι θα ξεριζώσουμε τα κλεφτόδεντρα» είπε απευθυνόμενος στον κόσμο και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν πολιτικές, υπάρχει και ο δρόμος της κοινωνικής Δικαιοσύνης».
Προανήγγειλε μάλιστα την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση και την επαναφορά της κανονικότητας στους λογαριασμούς του ρεύματος με την ανασυγκρότηση της ΔΕΗ και την επιβολή πλαφόν στα όρια κέρδους των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version