Την ταχεία αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ στη Ρόδο, μετά την εφαρμογή του νόμου για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους υγειονομικούς, ζητούν οι εργαζόμενοι του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας.
Αναφέρουν ότι δεν έχει ληφθεί καμία μέριμνα για τη στελέχωση των κενών θέσεων που δημιουργήθηκαν στα πληρώματα των ασθενοφόρων, τονίζοντας ότι στο ήδη υποστελεχωμένο παράρτημα της Ρόδου προστίθενται νέα κενά, με αποτέλεσμα τη μείωση του αριθμού των ασθενοφόρων που επιχειρούν στις βάρδιες.
Παράλληλα καταγγέλλουν ότι παρά τις υποσχέσεις της κυβέρνησης για άμεση κάλυψη των κενών που θα δημιουργούνταν, δεν έχουν προβλεφθεί θέσεις πληρωμάτων ασθενοφόρων για τη Δωδεκάνησο.
Σημειώνεται ότι στο ΕΚΑΒ της Ρόδου έχουν τεθεί σε αναστολή οκτώ άτομα, στην Κω δύο, και στην Κάλυμνο ένας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος