Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκος για τον Μητροπολιτικό Ναό της Κω

«Πάντα υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι είναι υποχρεωμένοι να αμαυρώνουν ό,τι θετικό έχει γίνει στον τόπο. Δόθηκε μάχη για να αμαυρώσουν το έργο που χρηματοδοτήθηκε και εκτελέστηκε από την Περιφέρεια, χωρίς να έχει καμία αρμοδιότητα»

Αυτό δήλωσε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πολιτικού μηχανικού, Θεοδόση Βαρκά, στην ΕΡΤ, σχετικά με το έργο αποκατάστασης του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου στην Κω, από τις ζημιές που είχε προκαλέσει ο σεισμός του 2017.
Ο Περιφερειάρχης εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο Μητροπολίτης Κω – Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, λέγοντας ότι «έκλεισε το θέμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», πρόσθεσε όμως ότι «ειπώθηκαν βαριά υπονοούμενα από δημοσιογράφο και ένα πρόσωπο που δεν έχει καμία δουλειά με τις επιμετρήσεις, στις οποίες όμως έχει και θα συνεχίσει να έχει πρόσβαση».
Επίσης έκανε λόγο για «εμπάθεια, κακεντρέχεια, ψέματα και ανοησίες που πήραν τις απαντήσεις τους» και κατέληξε λέγοντας: «Παντού υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να σταματήσουν την πορεία που έχουμε πάρει, μια πορεία που είναι καθαρή, ανοδική και βλέπει σε ένα καλύτερο Αύριο. Χρειάζεται να τους αφήσουμε πίσω και θα τους αφήσουμε, εκθέτοντας τους όμως κάθε φορά, γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος