Νότιο Αιγαίο: Δωρεάν εκπαίδευση στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Τουρισμού

Όλοι οι εργαζόμενοι στον τουρισμό, στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μπορούν να εκπαιδευτούν στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Τουρισμού από το Κ.Ε.Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ. Για το θέμα αυτό πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό την προεδρία του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου για την οργάνωση και τον προγραμματισμό των σεμιναρίων.
Η πλατφόρμα έχει ανοίξει και δέχεται δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και το Σάββατο 30 Μαΐου στις 18:00, ενώ τα πρώτα σεμινάρια θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 1 Ιουνίου. Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα www.katartisi-pnai.gr
Τα προγράμματα των σεμιναρίων θα καλύψουν πλήρως τα Πρωτόκολλα του τουριστικού κλάδου συνολικά, υπό τις εξής βασικές κατηγορίες:
1. Ξενοδοχειακού Κλάδου / Τουριστικά Καταλύματα / Κατασκηνώσεις
2. Επισιτιστικού Κλάδου / Εστιατόρια / Καφέ / Μπαρ
3. Μεταφορές Προσώπων (Rent a car, τουριστικά λεωφορεία, κ.λπ.)
Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για την ημερομηνία και ώρα του σεμιναρίου που θα παρακολουθήσουν, με e-mail & sms, στα στοιχεία που δηλώνουν κατά την εγγραφή τους.
Μετά τη συμμετοχή στην εκπαίδευση, το Κ.Ε.Κ. παρέχει βεβαίωση παρακολούθησης, η οποία θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά, σε δύο γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά). Εκπαιδευτές των σεμιναρίων αποτελούν επόπτες Δημόσιας Υγείας, πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του ΕΦΕΤ, εκπαιδευτές ξενοδοχειακών και τουριστικών επαγγελμάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ