Νότιο Αιγαίο: Διαδικτυακό σεμινάριο συμπλήρωσης μηχανογραφικού 2021

Σεμινάριο συμπλήρωσης μηχανογραφικού 2021 οργανώνεται στο Νότιο Αιγαίο μετά από συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του ΚΕΚ Γεννηματάς και του ΚΕΣΥ Ρόδου. Στόχος του σεμιναρίου είναι η σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου και η ολοκλήρωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτής της πολύ σημαντικής και καθοριστικής διαδικασίας για τους υποψήφιους.
Μετά το σεμινάριο, που θα υλοποιηθεί δωρεάν από το ΚΕΚ Γεννηματάς, οι υποψήφιοι, από τις πληροφορίες που θα αποκομίσουν, θα διαμορφώσουν το προσωπικό τους πλάνο και θα συμπληρώσουν σωστά το μηχανογραφικό τους, έχοντας στη διάθεσή τους ένα πλήθος πληροφοριών θα μπορέσουν να απαντήσουν στα παρακάτω ερωτήματα:

1. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μου;

2. Ποια είναι τα ενδιαφέροντα μου;

3. Ποιες είναι οι ικανότητες – δεξιότητες που διαθέτω;

4. Σε ποια μαθήματα μπορώ να αποδώσω καλύτερα;

5. Ποια είναι τα επαγγέλματα του μέλλοντος;

6. Τι είναι η ελάχιστη βάση εισαγωγής;

7.Τι είναι το διπλό μηχανογραφικό;

8. Συμπληρώνω το μηχανογραφικό της Κύπρου.

Εκπαιδεύτρια του σεμιναρίου η Μαρία Καραϊσαρλή από το ΚΕΣΥ Ρόδου, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας.
Το Σεμινάριο θα υλοποιηθεί εξ αποστάσεως για όλους τους μαθητές των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου :

Δευτέρα 19/7/21 16.30-18.30 για το 1ο Επιστημονικό πεδίο.

Δευτέρα 19/7/21 18.30-20.30 για το 2ο Επιστημονικό πεδίο

Τρίτη 20/7/21 16.30-18.30 για το 3ο Επιστημονικό πεδίο

Τρίτη 20/7/21 18.30-20.30 για το 4ο Επιστημονικό Πεδίο

Οι αιτήσεις για συμμετοχή στα σεμινάρια θα γίνονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.katartisi-pnai.gr από σήμερα Πέμπτη. Τα σεμινάρια υλοποιούνται στο πλαίσιο των έργων «Δράσεις Ενημέρωσης Επιμόρφωσης και Κατάρτισης» στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες τα οποία χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ