Νίκος Κανταρζής: Η πρωτιά του Ν. Ανδρουλάκη δίνει το μήνυμα ότι η δύναμη στη πολιτική έρχεται από τις κοινωνίες

“Το μήνυμα από τη σημαντική πρόκριση του Νίκου Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ είναι ότι η δύναμη στη πολιτική δεν είναι οι σωτήρες αλλά οι ίδιες οι κοινωνίες”, τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου ο Νίκος Κανταρζής αρχιτέκτονας, Περιφερειακός Σύμβουλος και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα.

Ο κ Κανταρζής τοποθετούμενος υπέρ της υποψηφιότητας Ν. Ανδρουλάκη, υπογράμμισε τη δέσμευση του ευρωβουλευτή για πολιτική αυτονομία η οποία, όπως επεσήμανε, δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη και αποκλεισμός συνεργασιών.
Παράλληλα υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ οριοθετείται στον χώρο της κεντροαριστεράς, “η οποία πρέπει να υπερασπιστεί τη κοινωνική πολιτική που έχει υποβαθμιστεί τραγικά τα τελευταία χρόνια”.
“Αυτή τη στιγμή ανακατεύεται η τράπουλα της πολιτικής και διαγράφεται μια αισιόδοξη προοπτική”, πρόσθεσε ο κ Κανταρζής εκτιμώντας ότι η κρίσιμη αναμέτρηση δεν είναι η πρώτη ούτε η δεύτερη Κυριακή, αλλά η τρίτη η οποία πρέπει να τους βρει όλους ενωμένους για το καλό της κεντροαριστεράς και της χώρας.
Όσον αφορά στις δημοσκοπήσεις του τελευταίου μήνα άφησε αιχμές “κατά του συστήματος που προωθούσε τον Α. Λοβέρδο και τον Γ. Παπανδρέου” φέρνοντας τον Ν. Ανδρουλάκη στη τρίτη θέση “και οι οποίες διαψεύστηκαν πανηγυρικά από τους ίδιους τους πολίτες”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος