Νέα σελίδα στην Αυτοδιοίκηση η κοινή συνεδρίαση της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής και της ΕΝΠΕ στη Ρόδο

Ως την έναρξη μιας νέας εποχής για την Αυτοδιοίκηση Α΄και Β΄ βαθμού, χαιρετίστηκε η κοινή συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε χθες στη Ρόδο, με θέμα «Προτάσεις για ένα νέο στρατηγικό σχέδιο περιφερειακής ανάπτυξης».

Η κοινή συνεδρίαση που αποτελούσε πρόταση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, υιοθετήθηκε με πολύ μεγάλη ικανοποίηση τόσο από τον Πρόεδρο της ΕΝΠΕ, Απόστολο Τζιτζικώστα, όσο και από τον Πρόεδρο της Επιτροπής, βουλευτή Δωδεκανήσου, Μάνο Κόνσολα.

Με φυσική παρουσία από τη Ρόδο συμμετείχαν στην συνεδρίαση ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, Μάνος Κόνσολας, ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ – Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρώην πρόεδρος της ΕΝΠΕ – Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο ΓΓ της ΕΝΠΕ Γιώργος Ιωάννης. Μέσω διαδικτύου συμμετείχαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΕΝΠΕ Γιώργος Πατούλης και τα μέλη Σταύρος Αρναουτάκης, Κωνσταντίνος Μουτζούρης και Φάνης Σπανός.

Ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, εξέφρασε την περηφάνια του που η νέα αρχή γίνεται από την ακριτική Περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου.

Τα πρακτικά της συνεδρίασης, που μεταδόθηκε ζωντανά από το Κανάλι της Βουλής, θα αποσταλούν στον Πρωθυπουργό, στα συναρμόδια Υπουργεία και σε όλους τους συμμετέχοντες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος