Νέα παρασημοφόρηση της Α. Μοσχή από τον Ε. Μακρόν

Στο βαθμό του Αξιωματούχου του Εθνικού Τάγματος Αξίας της Γαλλικής Δημοκρατίας προήχθη κατόπιν αποφάσεως του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμμανουέλ Μακρόν, η κ. Αλίκη Μοσχή Gauguet , επίτιμη Πρόξενος της Γαλλίας στην Δωδεκάνησο.
Ο Γάλλος Πρόεδρος έλαβε αυτή την απόφαση κατόπιν εισηγήσεως της Υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας κ. Nathalie Loiseau, προκειμένου να επιβραβεύσει όπως αναφέρεται στη συγχαρητήρια επιστολή προς την κ. Μοσχή «Την εξαιρετική διαδρομή προσωπική και επαγγελματική, τη δράση σας προς όφελος των Γάλλων πολιτών και της γαλλικής κοινότητας της Ρόδου και της Δωδεκανήσου καθώς και την πολύτιμη συνεισφορά σας στην ενδυνάμωση των πολιτιστικών δεσμών που ενώνουν την Ελλάδα και την Γαλλία».
Η τελετή απονομής των ευσήμων έλαβε χώρα στην Πρεσβεία της Γαλλίας στην Αθήνα, σε μία ιδιωτικού χαρακτήρα λιτή τελετή κατά την επιθυμία της τιμηθείσας, παρουσία των δύο παιδιών της Ολυμπίας και Αλέξανδρου, και εκπρόσωπων των υπηρεσιών της Πρεσβείας, του Προξενείου στην Αθήνα, του Γαλλικού Ινστιτούτου και της Καγκελαρίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος