Να συζητηθούν τα αυθαίρετα στο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου, ζητούν οι 4 δημοτικοί σύμβουλοι

Στο αίτημα να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου το θέμα των καταλήψεων κοινόχρηστων χώρων, θα επανέλθουν ο αντιδήμαρχος Σάββας Χριστοδούλου και οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Θανάσης Βυρίνης, Σπύρος Σπυρόπουλος και Σάββας Καραταπάνης.

Το αίτημα είχε κατατεθεί στον δήμαρχο και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου εγγράφως στις 20 Μαΐου, ωστόσο δεν εισήχθη μέχρι τώρα προς συζήτηση σε συνεδρίαση του οργάνου.
«Υπάρχει πρόβλημα με τις καταλήψεις κοινόχρηστων χώρων σε πλατείες, δρόμους, πεζοδρόμια, παραλίες. Δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια σε τέτοια φαινόμενα. Θέλουμε να ζούμε σε μια πόλη ανθρώπινη, προσβάσιμη σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή ο πολίτης δυσκολεύεται» δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο αντιδήμαρχος Ιαλυσού-Καμείρου Σάββας Χριστοδούλου, σημειώνοντας ότι η πρόθεση των «4» είναι να βοηθήσουν τη δημοτική αρχή που πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο σε τέτοια θέματα.
«Πρέπει να αποφασίσουμε σε ποια πόλη θέλουμε να ζούμε και να διασφαλίσουμε τον υγιή ανταγωνισμό μεταξύ των επιχειρήσεων. Αν κλείσουμε τα μάτια στους επιχειρηματίες που αυθαιρετούν, θα αναγκαστούν να παρανομήσουν και αυτοί που σήμερα είναι νόμιμοι. Ο καθένας θα κάνει ό,τι θέλει και η Ρόδος θα μετατραπεί σε ζούγκλα» κατέληξε ο αντιδήμαρχος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος