«Για το καλό της Ελλάδας, η κυβέρνηση απέδειξε ότι μπορεί να υπερβεί πολλές γραμμές».
Αυτό δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Ρόδου, με αφορμή την πρόταση της κυβέρνησης, να ηγηθεί του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), ο Βύρων Πολύδωρας, τονίζοντας ότι οι ανεξάρτητες αρχές δεν θα πρέπει να έχουν πολιτικό χρώμα».
Αναφερόμενος στην άρνηση της Ν.Δ, ν’ αποδεχθεί ακόμη και πρόσωπο που προέρχεται από τη δεξιά, υποστήριξε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, απέδειξε -για μια ακόμη φορά- ότι δεν έχει πρόβλημα με τα πρόσωπα, αλλά με το να μπει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο.
«Εμείς θα επιμείνουμε στο γεγονός ότι όλοι από σήμερα θα πληρώνουν, γι’ αυτό και έρχεται η ρύθμιση με την ετήσια συνδρομή. Από κει και πέρα η ΝΔ πρέπει να παίξει το θεσμικό της ρόλο. Εμείς κάνουμε το βήμα» είπε ο κ. Σαντορινιός, προσθέτοντας ότι μέχρι ν’ αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ, τα κανάλια δεν είχαν πληρώσει δεκάρα τσακιστή.
Ο βουλευτής επιτέθηκε και στο ΠΑΣΟΚ, για την ένστασή του στο πρόσωπο του Βύρωνα Πολύδωρα.
«Όταν συγκυβερνούσαν μαζί του, είπε, δεν είχαν κανένα πρόβλημα» και κάλεσε το ΠΑΣΟΚ να σταματήσει ν’ αποτελεί ουρά της Ν.Δ.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος