Ν. Χαρδαλιάς από Ανατολικό Αιγαίο: «Θέματα αμυντικής θωράκισης και εθνικής κυριαρχίας παραμένουν αδιαπραγμάτευτα!»

Σειρά επισκέψεων πραγματοποιεί σήμερα και αύριο Τρίτη 27 και Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη, αντίστοιχα ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ν. Χαρδαλιάς στις έδρες Συγκροτημάτων, Μονάδων, Υπηρεσιών και Επιτηρητικών Φυλακίων του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας σήμερα Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, συνοδευόμενος από τον διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων αντιστράτηγο Δημήτριο Χούπη και τους Ανώτερους Διοικητές των κατά τόπους Σχηματισμών, επισκέπτεται Ικαρία, Φούρνους, Πάτμο, Λειψούς, Λέρο, Νίσυρο και Τήλο, ενώ αύριο Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, θα μεταβεί σε Χάλκη, Κάσο και Αστυπάλαια.

“Η χώρα μας ήταν και παραμένει δύναμη ειρήνης και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Θέματα αμυντικής θωράκισης και ενίσχυσης της αποτρεπτικής μας ισχύος, όπως και θέματα εθνικής κυριαρχίας παραμένουν αδιαπραγμάτευτα” ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Χαρδαλιάς.

Επιπρόσθετα, ο κ. Χαρδαλιάς θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τις κατά τόπους Δημοτικές, Περιφερειακές και Θρησκευτικές Αρχές, τους Διοικητές Υπηρεσιών των Σωμάτων Ασφαλείας και τους κατοίκους των νήσων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος