Ν. Ανδρουλάκης από τη Ρόδο: “Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει”

«Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει, οι κύριοι Μητσοτάκης και Τσίπρας χάνουν τον ύπνο τους», τόνισε σήμερα, Πέμπτη, από τη Ρόδο ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης ανέλυσε τις βασικές του θέσεις για τα πιο σημαντικά πολιτικά ζητήματα και την πορεία του Κινήματος, μιλώντας σε συγκέντρωση στελεχών και φίλων της παράταξης στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου. «Πολλοί με ρωτούν αν θα τα καταφέρουμε. Τους λέω ναι. Η συμμετοχή των πολιτών στις κάλπες αποτελεί την ελπίδα και την πυξίδα για μας. Είμαστε εδώ, ξανά, όλοι μαζί», τόνισε, ζητώντας από τους πολίτες καθαρή εντολή το βράδυ της Κυριακής.
Ν. Ανδρουλάκης από τη Ρόδο: “Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει”«Καλώ σε μαζική συμμετοχή και εγγυώμαι ότι θα είμαι πρόεδρος όλης της παράταξης, με διαφάνεια και αξιοκρατία. Θα συγκρουστώ με κάθε συμφέρον μικρό ή μεγάλο, που κρατά την Ελλάδα πίσω και την καθιστά χώρα των χαμένων ευκαιριών», είπε χαρακτηριστικά.
Κληθείς να σχολιάσει την καταγγελία του Γιώργου Παπανδρέου προς την ΕΔΕΚΑΠ για νοθεία στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε ότι θα πρέπει να απαντήσει η αρμόδια επιτροπή. «Δεν έχω στοιχεία για να πω κάτι περισσότερο», δήλωσε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος