Να γίνουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις, προκειμένου να διεκδικηθούν μόνιμες προσλήψεις γιατρών στη Νότια Ρόδο, αποφάσισαν οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων της περιοχής.
Σε συνάντηση που είχαν με το δήμαρχο Ρόδου, εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους για την υποστελέχωση του Πολυδύναμου Ιατρείου Γενναδίου, μετά την παραίτηση του γενικού ιατρού και την απόσπαση των αγροτικών ιατρών από το Γεννάδι για να καλύψουν κενά σε μικρά νησιά.
Ο δήμαρχος τους ενημέρωσε ότι στο περιθώριο του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Σύρου, απέσπασε τη δέσμευση του υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη για τη στελέχωση των Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων.
«Είναι επιβεβλημένη η κάλυψη των αναγκών μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο, με την κατακόρυφη αύξηση του πληθυσμού στη Νότια Ρόδο» ανέφερε ο κ. Χατζηδιάκος.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος