Με την μπουκαπόρτα ανοιχτή έπλεε το το πλοίο «SAONISOS»

Την παραίτηση του υπουργού Ναυτιλίας ζητά ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Γ. Νικητιάδης

Με ανοιχτή την μπουκαπόρτα, θέτοντας ενδεχομένως σε κίνδυνο ζωές επιβατών και πληρώματος, έπλεε το πλοίο «SAONISOS»  της εταιρείας «SAOS Ferries».

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα, στη θαλάσσια περιοχή της Λέρου. Το πλοίο απέπλευσε από την Λέρο με ανοιχτή την μπουκαπόρτα, λόγω προβλήματος που παρουσίασε. Πρόβλημα, που στη συνέχεια αποκαταστάθηκε.

Σημειώνεται ότι το πλοίο «SAONISOS», που έχει αναλάβει την ενδοδωδεκανησιακή ακτοπλοϊκή γραμμή, αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονες διαμαρτυρίες από τους νησιώτες.

Την παραίτηση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,  «μετά το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε με το πλοίο «SAONISOS»,  ζητά ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ,  Γιώργος Νικητιάδης. «Τα όρια της εγκληματικότητας πλησιάζει πλέον η αδιαφορία της Κυβέρνησης» ισχυρίζεται ο βουλευτής, και αναρρωτιέται «αν θα πρέπει η χώρα να θρηνήσει και θύματα στη θάλασσα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος