Με ψηφιακό “σαλόνι” η Ρόδος στην τουριστική έκθεση του Βερολίνου

Τις διαδικτυακές της πύλες ανοίγει από σήμερα μέχρι τις 12 Μαρτίου, με τη συμμετοχή και της Ρόδου, η τουριστική έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου.

Κατά τη διάρκεια της, όπως δήλωσε χθες ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Κώστας Ταρασλιάς, η Ρόδος θα παρουσιαστεί σε ένα ψηφιακό σαλόνι, όπου θα προβληθούν όλα τα χαρακτηριστικά που προσελκύουν τους Γερμανούς επισκέπτες όπως ο πολιτισμός, η ιστορία, οι δραστηριότητες στη φύση και η γαστρονομία ενώ θα γίνουν και διαδικτυακές συναντήσεις.

“Αυτές οι διαδικτυακές συναντήσεις θα περιλαμβάνουν ζωντανές συνομιλίες, μεταξύ πρακτόρων αλλά και εκπροσώπων του Τουρισμού της περιοχής ενώ θα υπάρχει και chatting” υπογράμμισε ο κ. Ταρασλιάς.

Για τον λόγο αυτό ζητήθηκε η βοήθεια και απο γερμανόφωνους ξεναγούς. ” Έχουμε πέντε κάρτες συνομιλίας με τους ανθρώπους οι οποίοι ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή με τη Ρόδο. Ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον προς εμένα, δημοσιογράφοι και άνθρωποι των media, που θα ήθελαν να συνεργαστούν με τη Ρόδο ενώ υπάρχουν και ραντεβού με τουρ οπερέιτορς και ανθρώπους του Τουρισμού ή παράγοντες που θέλουν να μιλήσουν για τους κανόνες ασφαλείας στην περιοχή μας” πρόσθεσε ο κ. Ταρασλιάς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος