Με δράσεις και εκδηλώσεις τιμάται στην Κω η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Ξεκινούν από σήμερα στην Κω οι δράσεις τις οποίες διοργανώνουν ο Δήμος Κω και το Γραφείο Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και τις τοπικές επιχειρήσεις, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.

Στην Καρδάμαινα από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 24 Σεπτεμβρίου, κλειστός για τα αυτοκίνητα θα παραμείνει ο παραλιακός δρόμος ώστε πεζοί και ποδηλάτες να απολαύσουν τη βόλτα τους.
Παράλληλα θα λειτουργήσει έκθεση τοπικών προϊόντων (κρασί, μέλι, λάδι, ντοματάκι γλυκό, μπακλαβά, τυρί της πόσσας)ενώ θα υπάρχουν ειδικές προσφορές για αγορές από τα καταστήματα.

Ειδικά για τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες του νησιού θα πραγματοποιηθούν τιμητικές εκδηλώσεις.
Τη Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. στο Θεατράκι Καρδάμαινας, και τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο.

Κλειστοί θα παραμείνουν τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 12 μετά τα μεσάνυχτα, κεντρικοί δρόμοι στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Κω, ενώ τα λεωφορεία της αστικής συγκοινωνίας θα εκτελούν δωρεάν δρομολόγια από και προς το κέντρο.
Φυλλάδιο με θέμα 10 +1 Βήματα, σχετικό με τη βελτίωση της τουριστικής στάσης και συνείδησης κατοίκων και επισκεπτών εξέδωσε ο δήμος Κω.
Τις εκδηλώσεις θα πλαισιώσουν καλλιτεχνικά οι Φιλαρμονικές Ορχήστρες Κω και Ηρακλειδών και παραδοσιακοί οργανοπαίκτες του νησιού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος