«Μαλλιά κουβάρια» στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τις εκλογές στο Δήμο Ρόδου

Την απόφασή της να απέχει από κάθε διαδικασία που γίνεται εκτός κόμματος για την ανάδειξη υποψηφίων Δημάρχων για το Δήμο Ρόδου, ανακοίνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

«Κάθε τέτοια διαδικασία που λαμβάνει χώρα εκτός ΠΑΣΟΚ δεν αφορά τη Νομαρχιακή Επιτροπή», αναφέρει χαρακτηριστικά, διαχωρίζοντας ανοικτά τη θέση της από τις διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την ανάδειξη επικεφαλής που θα ηγηθεί προσπάθειας για τη διεκδίκηση του Δήμου Ρόδου και στις οποίες μετέχουν στελέχη της.

Παράλληλα διαμηνύει ότι θα στηρίξει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τους καταλληλότερους υποψηφίους, με γνώμονα τις αξίες του Κινήματος, την ανανέωση, το νέο πολιτικό ήθος και την προοδευτική διοίκηση.

Εν τω μεταξύ, την παραίτησή της από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής υπέβαλε χθες το μέλος, Ροδούλα Λουλουδάκη. «Αρνούμαι να είμαι μαριονέτα ή κομπάρσος» αναφέρει, διαμηνύοντας ότι παίρνει την αξιοπρέπειά της και φεύγει. «Συγγνώμη δεν ήξερα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Την παραίτηση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ζήτησε σήμερα -μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου- ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής, Δημήτρης Ζαννετούλης, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να συναινέσουν τα στελέχη σε έτοιμες λύσεις.

Είχε προηγηθεί δήλωση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ότι επιλογή της Χαριλάου Τρικούπη για το Δήμο Ρόδου είναι το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Βάϊος Καλοπήτας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος