Λαϊκή Συνέλευση για τα προβλήματα υγείας στη νότια Ρόδο

Λαϊκή Συνέλευση για τα προβλήματα στον τομέα της υγείας, συγκαλεί την Παρασκευή στις 18:00 στο δημαρχείο Γενναδίου, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας(μάσκες, αποστάσεις κλπ). η Επιτροπή Αγώνα στη Νότια Ρόδο.

Αναφέρει ότι στο Περιφερειακό Ιατρείο Γενναδίου, που καλύπτει όλη τη Νότια Ρόδο, δεν προσλήφθηκε ούτε ένας μόνιμος ειδικευμένος γιατρός παρά μόνο μία νοσηλεύτρια και αυτή με ημερομηνία λήξης.

Παράλληλα η Επιτροπή Αγώνα βάλλει κατά της περιφερειακής αρχής, κατηγορώντας την ότι αντί να διεκδικήσει μόνιμες προσλήψεις υγειονομικών από την κυβέρνηση, τους κοροϊδεύει στηρίζοντας απόλυτα την κυβερνητική πολιτική στην υγεία.

“Μετά από πολλές πιέσεις εδώ και χρόνια των κατοίκων της Νότιας Ρόδου, το υπουργείο υγείας προσέλαβε επιτέλους μια νοσηλεύτρια στο Π.Ι Γενναδίου. Αυτό το γεγονός δείχνει ότι οι αγώνες φέρνουν κάποια αποτελέσματα. Όμως προσέλαβαν μόνο μια, οπότε δεν υπάρχει παρουσία νοσηλευτικού προσωπικού σε όλες τις εφημερίες και ώρες λειτουργίας. Το γεγονός πως ακόμη και αυτή η μια πρόσληψη έχει ημερομηνία λήξης μας εξοργίζει.
Επίσης είναι «ευτυχές» που το υπουργείο υγείας αναγνωρίζει επιτέλους δημόσια αυτό που φωνάζουμε χρόνια οι νοτιοροδίτες, την μεγάλη αξία της καλής προνοσοκομειακής περίθαλψης για την επιβίωση κάθε επείγοντος περιστατικού” προσθέτουν τα μέλη της επιτροπής αγώνα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος