Λ. Αυγενάκης από τη Ρόδο: Ο αθλητικός τουρισμός μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα

«Ο αθλητικός τουρισμός μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα», τόνισε σήμερα στη Ρόδο ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή τους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες που θα διοργανώσει η Ρόδος από τις 4 έως τις 11 Απριλίου 2021.
«Στα οφέλη των αγώνων αυτών είναι η μεγάλη προβολή του νησιού, αλλά και της χώρας συνολικά, ενόψει και της δυναμικής τουριστικής σαιζόν που αναμένεται να ξεκινήσει προσεχώς.

Και φυσικά, το μήνυμα επιστροφής στην κανονικότητα με κανόνες, βγαίνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο», είπε ακόμη ο κ. Αυγενάκης.

Και πρόσθεσε: «Παρά τις δύσκολες συνθήκες που επέφερε η πανδημία, η οποία ανέστειλε πολλές διοργανώσει, οι διεθνείς ποδηλατικοί αγώνες της Ρόδου διεξάγονται με απόλυτη πειθαρχία ως προς τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με άρτιο σχεδιασμό και μέριμνα απέναντι στους αθλητές, τους εθελοντές και τα διαδικαστικά της διαδρομής. Αποδεικνύουν ότι η χώρα μπορεί ανά πάσα στιγμή και κάτω από αντίξοες συνθήκες να ανταποκριθεί και να είναι πόλος έλξης διεθνών αθλητικών γεγονότων. Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, την Περιφέρεια, τον Δήμο Ρόδου και τον Ποδηλατικό Όμιλο Ρόδου “Ροδήλιος”».

Οι διεθνείς ποδηλατικοί αγώνες της Ρόδου, περιλαμβάνουν το “RHODES INTERNATIONAL GP” στις 4 Απριλίου 2021 και το “TOUR OF RHODES” από 8 έως 11 Απριλίου 2021.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Αθανασίου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος