Κρουαζιερόπλοιο θα κάνει ποδαρικό την Πρωτοχρονιά στη Ρόδο

Κρουαζιερόπλοιο θα κάνει «ποδαρικό» στο λιμάνι της Ρόδου την 1η Ιανουαρίου 2023, σύμφωνα με τον προγραμματισμό των προσεγγίσεων που είναι σε εξέλιξη για το επόμενο έτος.

Μέχρι στιγμής, για το 2023 έχουν προγραμματιστεί περί τις 410 προσεγγίσεις, αρχής γενομένης από την 1η του χρόνου και οι κρατήσεις συνεχίζονται. Μάλιστα όπως δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου, Βασίλης Παπαοικονόμου, οι εταιρείες κρουαζιέρας έχουν στη διάθεση τους το πρόγραμμα των προσεγγίσεων και τις θέσεις που θα δέσει το κάθε πλοίο, ώστε να προσθέσουν προσεγγίσεις ανάλογα με τη ζήτηση.
Κρουαζιερόπλοιο θα κάνει ποδαρικό την Πρωτοχρονιά στη Ρόδο
Για την τρέχουσα χρονιά, οι αφίξεις επιβατών κρουαζιέρας είναι αυξημένες κατά 23,3% σε σχέση με το 2019, αφού μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2022 είχαν έρθει 270.225 επιβάτες, έναντι 219.232 το 2019. Επίσης ο Σεπτέμβριος ήταν ένας από τους καλύτερους μήνες της χρονιάς σε αφίξεις, με περίπου 64.000 επιβάτες.
Καλή θα είναι η κίνηση στο τουριστικό λιμάνι της Ρόδου και τον Οκτώβριο καθώς έχουν προγραμματιστεί 55 προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων. Τον Νοέμβριο οι προσεγγίσεις θα είναι 29 και τον Δεκέμβριο 13.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος