ertnews.gr

Κριτική από τη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ για το “βαθύ κόκκινο” στη Ρόδο

04/03 10:09
Κριτική από τη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ για το “βαθύ κόκκινο” στη Ρόδο

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για το σκληρό lockdown που επέβαλε στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου εξαπολύει η Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ενώ ο διεθνής τύπος εκθειάζει τα ελληνικά νησιά ως ασφαλείς περιοχές από την πανδημία, η Κυβέρνηση της ΝΔ -λίγο πριν την έναρξη της σεζόν- δίνει τη χαριστική βολή στα νότια Δωδεκάνησα», επισημαίνει.

Επίθεση εξαπολύει και εναντίον τόσο του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου όσο και του Δημάρχου Ρόδου, τους οποίους κατηγορεί ότι βρίσκονται σε “βαθιά νιρβάνα” σιωπώντας προκλητικά για να μη δυσαρεστήσουν την κυβέρνηση.

«Στο ξεκίνημα της Άνοιξης βυθιζόμαστε στο πιο βαρύ Χειμώνα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: “Lockdown μέσα στο lockdown. Αυτό είναι το μόνο κυβερνητικό σχέδιο. Και προφανώς σ’ αυτό συναινούν οι αιρετοί μας. Περιοριστικά μέτρα χωρίς την απαραίτητη οικονομική στήριξη όσων πλήττονται. Η κυβέρνηση αρνείται να ακούσει τη φωνή των ανθρώπων της πρώτης γραμμής που συνεχώς φωνάζουν για συνταγογράφηση των τεστ, μέτρα προστασίας σε χώρους εργασίας και σχολεία. Η αποτυχία έχει όνομα: Κυριάκος Μητσοτάκης”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version