Κως: Ξεκινούν οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις – Την Κυριακή το παζάρι

Με το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μαστιχάρι το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου ,υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ενότητας Ηρακλειδών και τη συμμετοχή της χορωδίας ενηλίκων του Συλλόγου Φίλων Μουσικής «Αρίων», ξεκινούν αυτή την εβδομάδα οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στη Κω  σε συνεργασία του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού (ΔΟΠΑΒΣ) και των Τοπικών Συλλόγων.

Την Κυριακή το πρωί 4 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο παζάρι στο ιστορικό κέντρο της Κω με τη συμμετοχή τοπικών συλλόγων και σχολείων ενώ η Φιλαρμονική ,θα κάνει περιοδεία στο Κέντρο της Πόλης.

Την Κυριακή επίσης, το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κέφαλο ,με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής.

Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου θα ακολουθήσει το Χριστουγεννιάτικο παζάρι στο Παραδοσιακό σπίτι Αντιμάχειας και στη συνέχεια το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη δημοτική κοινότητα με την συμμετοχή πάντα της Φιλαρμονικής της Δημοτικής Ενότητας Ηρακλειδών .

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με ομιλίες, θεατρικές παραστάσεις ,συναυλίες και δράσεις με ήθη και έθιμα, τραγούδια και κάλαντα και θα διαρκέσουν μέχρι 10 Ιανουαρίου 2023.

 

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος