Κως: Ξεκινά το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα – Αιτήσεις έως 20 Δεκεμβρίου

Την ευκαιρία να γίνουν δεκτοί και να παρακολουθήσουν το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ) που οργανώνει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, με τη στήριξη του Δήμου Κω, έχουν από σήμερα πτυχιούχοι σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η παρακολούθηση του Μεταπτυχιακού είναι δωρεάν και τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σε εγκαταστάσεις του δήμου Κω, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του Δ.Π.Μ.Σ.
Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών έχει αντικείμενο την εκπαίδευση Πτυχιούχων ΑΕΙ σε επιστημονικές μεθόδους προηγμένων συστημάτων διοίκησης,
που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών και αυτών που ειδικεύονται στον Ιατρικό Τουρισμό και τον Τουρισμό Ευεξίας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση έως τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου στη γραμματεία του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν εργάσιμες ημέρες από 09.00 έως 14.00 στα τηλέφωνα 210-5387325-326 ή να στείλουν email στοams@uniwa.gr .

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος