Κως: Πλημμύρισαν το Ειδικό Νηπιαγωγείο και το ΕΕΕΕΚ μετά τη βροχόπτωση λόγω κακοτεχνιών

Πλημμύρισαν οι χώροι του Ειδικού Νηπιαγωγείου Κω, παρά το γεγονός ότι η βροχόπτωση είναι ήπιας μορφής, με τα νερά να εισέρχονται στις αίθουσες από την οροφή και με τους γονείς και εκπαιδευτικούς από το πρωί να προσπαθούν να καθαρίσουν τους χώρους προκειμένου οι μαθητές-τριες να είναι ασφαλείς.

Το πρόβλημα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, υπάρχει εδώ και τρία χρόνια, και οφείλεται σε ανεπαρκή μόνωση και κακοτεχνίες. Η  Σχολική Επιτροπή αντί να φροντίσει άμεσα για την επίλυση του, καλεί τους γονείς να επικοινωνήσουν οι ίδιοι  με το συνεργείο μόνωσης προκειμένου να παρέμβει για την αποκατάσταση.

Ίδια εικόνα επικρατεί και στο ΕΕΕΕ (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης) από το πρωί της Πέμπτης 7 Δεκέμβρη με τα νερά από τον αύλειο χώρο να περνούν στο εσωτερικό των αιθουσών.

Να σημειωθεί ότι η μετακόμιση του ΕΕΕΕΚ στο νέο κτίριο δεν προβλέπεται να γίνει πριν από τα Χριστούγεννα καθώς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου ο δήμος είναι σε αναμονή σχετικής απόφασης από τη Αποκεντρωμένη διοίκηση για να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο νέο σχολικό οίκημα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος