Κως: Απολογείται ο 43χρονος με τις κατηγορίες της κατασκοπείας και της διακίνησης μεταναστών (video)

Στον ανακριτή Κω απολογείται ο 43χρονος Αιγύπτιος, με τις κατηγορίες της διευκόλυνσης σε παράνομη διαμονή πολιτών τρίτων χωρών, κατασκοπεία και πλαστογραφία.

Να σημειωθεί, ότι έχουν σταλεί προς εξέταση τα ηλεκτρονικά αρχεία του 43χρονου, ενώ έχει ζητηθεί και η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, που είχε το τελευταίο διάστημα.

Ο 43χρονος συνελήφθη από τους λιμενικούς τη Δευτέρα να συνοδεύει 2 νεαρές γυναίκες από τη Συρία σε σταθμό ταξί της πόλης.

Στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίστηκαν  φωτογραφίες και βίντεο που απεικονίζουν στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Το κινητό και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής που βρέθηκε, μετά από έρευνα στην κατοικία του, έχουν μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να χαρτογραφηθεί το δίκτυο του 43χρονου.

Ο 43χρονος ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος της Κω από το 2008 και εργάζεται σε τοπική επιχείρηση, αρνείται όλες τις κατηγορίες και ανέφερε στην κατάθεση του ότι θα παραθέσει σχετικά στοιχεία.

Οι δραστηριότητές του πάντως ερευνώνται, σύμφωνα με το Λιμενικό σώμα, από τον προηγούμενο Νοέμβριο, αλλά και με το 23χρονο που συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας μέρας για παράνομη διακίνηση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος