Κλιμάκιο από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών στη Ρόδο για την απόπειρα ανθρωποκτονίας 43χρονου

Από το μεσημέρι βρίσκεται στη Ρόδο κλιμάκιο από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Αθήνας, προκειμένου να συνδράμει την Ασφάλεια Ρόδου για την διαλεύκανση της απόπειρας ανθρωποκτονίας ενός 43χρονου.

Ήδη ο χώρος, όπου έγινε η επίθεση στον 43χρονο, είναι ένας ανοιχτός χώρος αποθήκευσης μετάλλων με μια παράγκα στο κέντρο, γίνεται φύλλο και φτερό από τους αστυνομικούς όπως και η περιοχή γύρω από την μάντρα.
Τα κτυπήματα, που έχει δεχτεί ο 43χρονος είναι πολύ άγρια και ο στόχος του δράστη η των δραστών ήταν να τον αποτελειώσουν. Έχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σοβαρά τραύματα στον θώρακα και στο λαιμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου η επίθεση στον 43χρονο προσδιορίζεται χρονικά, χθες, από το μεσημέρι προς το απόγευμα. Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα φέρεται να έχει δεχτεί την επίθεση στον υπαίθριο χώρο, βρέθηκε μια λίμνη αίματος και στη συνέχεια να έχει μεταφερθεί στο κρεβάτι εντός της παράγκας.
Ο 43χρονος έχει μια αδερφή, που μένει στο εξωτερικό, όπως και συγγενείς, που διαμένουν σε άλλο νησί της Δωδεκανήσου.
Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει προσδιοριστεί επ’ ακριβώς το αιχμηρό αντικείμενο, που ο δράστης χρησιμοποίησε. Το παρ’ ολίγον θύμα νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρόδου σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση. Χθες βράδυ χειρουργήθηκε από τους νευροχειρούργους του νοσοκομείου στο κεφάλι. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία από τους θεράποντες γιατρούς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος