Κλειστά τα σχολεία σε σε Ρόδο και Κω λόγω της “Ελπίδας”

Μετά από απόφαση των δημάρχων Ρόδου και Κω Αντώνη Καμπουράκη και Θεοδόση Νικηταράς του, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί στα δυο νησιά, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, που αναμένονται αύριο.

Στον δήμο Ρόδου θα είναι κλειστά και την Τρίτη, ενώ, όπως αναφέρει η απόφαση του δημάρχου Κω, αν χρειαστεί το κλείσιμο θα παραταθεί και την Τρίτη.
“Η Ελπίδα” που αναμένεται να καταφθάσει και στη Δωδεκάνησο από αύριο Δευτέρα, οδήγησε τους δυο δημάρχους να εκδώσουν αποφάσεις για το κλείσιμο των σχολείων όλων των βαθμίδων.
Ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση: “Η τελευταία μετεωρολογική πρόβλεψη για την Κω δείχνει χιονοπτώσεις, που ίσως εκδηλωθούν και στα πεδινά, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η αναστολή λειτουργίας θα ισχύσει αρχικά για την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και εφ’ όσον συντρέχει λόγος, θα παραταθεί για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, με νέα απόφαση η οποία θα ανακοινωθεί αύριο Δευτέρα”.
Στην απόφασή του ο δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης μεταξύ άλλων αναφέρει: “Αναστέλλουμε τη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες της επικράτειας του Δήμου Ρόδου κατά τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 και κατά την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022. Η αναστολή αφορά και στις μονάδες Προσχολικής Αγωγής και όλα τα Ειδικά Σχολεία”.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος