ΚΚΕ: Εξευτελιστική η κατάσταση στο Νοσοκομείο Κω

“Εξευτελιστική” χαρακτηρίζει τη κατάσταση στο Νοσοκομείο της Κω η Κομματική Οργάνωση Βάσης του ΚΚΕ με αφορμή την αποστολή, με το σύστημα we transfer, των ακτινογραφιών και των αξονικών στο “Αττικόν” και στο “Θριάσιο” λόγω υποχρεωτικής άδειας του μοναδικού ακτινολόγου του Νοσοκομείου.

Η Οργάνωση υποστηρίζει ότι “ρίχνουν στάχτη στα μάτια των κατοίκων του νησιού με την υποτιθέμενη ,όπως τονίζει, λύση που ανακοίνωσε η διοίκηση του Νοσοκομείου, να στέλνονται δηλαδή διαδικτυακά οι εξετάσεις σε άλλα Νοσοκομεία, με στόχο το κέρδος των ιδιωτικών ακτινολογικών ιατρείων”.
Ταυτόχρονα αποδίδει τεράστιες ευθύνες στη κυβέρνηση “που ενώ”, όπως αναφέρει , “αγνοεί επιδεικτικά τα αιτήματα των γιατρών, νοσηλευτών και εργαζομένων για την άμεση κάλυψη των κενών, τα φορτώνει όλα στην ατομική ευθύνη, εμπορευματοποιεί παραπέρα την Υγεία μειώνοντας δραστικά τις δημόσιες δαπάνες”.
Η Οργάνωση του ΚΚΕ στη Κω καλεί την κυβέρνηση “να σταματήσει να παίζει με τις ζωές των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού και την καλεί να καλύψει τώρα όλα τα κενά στις δομές Υγείας του νησιού”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος