Κάρπαθος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τα ροζ βίντεο που οδήγησαν στην αυτοκτονία 60χρονου

Συνεχίζονται οι έρευνες και οι καταθέσεις στο Α.Τ. Καρπάθου ανθρώπων που με κάποιο τρόπο σχετίζονται με τα ροζ βίντεο που κυκλοφόρησαν στο νησί, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε αυτοκτονία ένας 60χρονος και να προκληθεί ένας τεράστιος σάλος σ’ όλη τη χώρα.
Εκτός από τους άμεσα εμπλεκόμενους, τους συμμετέχοντες στα βίντεο που δεν είναι ένα είναι και κάποια άλλα με τη συμμετοχή και γυναικών, καλούνται τις τελευταίες ημέρες από τους αστυνομικούς για να καταθέσουν και συγγενικά πρόσωπα των εμπλεκομένων στα βίντεο, ερευνάται δηλαδή αν γνώριζαν και τι γνώριζαν για την υπόθεση αυτή. Ήδη έχουν κληθεί οι βασικοί “πρωταγωνιστές”, των οποίων όπως έχουμε ξαναγράψει έχουν κατασχεθεί τα κινητά ενώ έχουν ερευνηθεί τα σπίτια τους.
Η υπόθεση ξεκίνησε από ένα ροζ βίντεο το οποίο φέρεται να αποτέλεσε την αφορμή για την αυτοκτονία του 60χρονου, αφού σε αυτό συμμετείχε και στενό συγγενικό του πρόσωπο. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες το βίντεο πρέπει να έχει ληφθεί πριν από κάποιο χρόνο, κάποιοι κάνουν λόγο για ένα εξάμηνο πριν, κάποιοι άλλοι για μερικά χρόνια πίσω.
Τα βίντεο, όπως έχουμε αναφέρει, κυκλοφόρησαν από κινητό σε κινητό, δεν έγινε σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα ανάρτηση στο διαδίκτυο. Έμφαση στην έρευνα οι αστυνομικοί δίνουν στο ποιοι το προώθησαν σε κινητά και για ποιο λόγο. Υπάρχει μια εκτίμηση με την οποία η κυκλοφορία του πρώτου βίντεο μπορεί να έγινε για λόγους αντεκδίκησης.
Η έρευνα που διεξάγεται μετά από εντολή της Εισαγγελίας Ρόδου και συμμετέχουν στελέχη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, αναμένεται να ολοκληρωθεί σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα για να διαβιβαστεί στην συνέχεια η δικογραφία στη Ρόδο.
Ευρήματα όπως κινητά και ίσως ηλεκτρονικοί υπολογιστές θα σταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα για περαιτέρω έρευνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιοι από τους άμεσα εμπλεκόμενους, επικοινωνούν με δικηγόρους στη Ρόδο, προκειμένου να πάρουν «οδηγίες» για το πώς θα χειριστούν την υπόθεση αυτή και τι ισχύει νομικά σε ανάλογες περιπτώσεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος