Καμπάνια προώθησης του εμβολιασμού από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Στη μεγάλη εθνική προσπάθεια προώθησης του εμβολιασμού κατά της Covid-19 συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με καμπάνια που θα βγει στον αέρα στις επόμενες ημέρες και έχει στόχο να παρακινήσει τους πολίτες να άρουν τις όποιες επιφυλάξεις τους και να επισπεύσουν τον εμβολιασμό τους.

Θωρακίζοντας – όπως τονίζεται – με τον τρόπο αυτό τα νησιά από πλευράς, υγειονομικής αλλά και οικονομικής, αφού μόνο μέσα από την δημιουργία τείχους ανοσίας, το σύνολο των δραστηριοτήτων θα επανέλθουν στην προ πανδημίας κατάσταση.
Για την καμπάνια ενίσχυσης του εμβολιασμού, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μέσω του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, συνεργάζεται με την εταιρεία «MullenLowe Επικοινωνίες», στην οποία ανατέθηκε ήδη από την 1η Ιουνίου η υλοποίησή της και περιλαμβάνει τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots, καθώς και ψηφιακά posters και banners, ώστε να καλυφθεί ένα ευρύ φάσμα ΜΜΕ, που θα επιτρέψει την μεγαλύτερη μετάδοση του μηνύματος, σε μια περίοδο που η προσέλευση στα εμβολιαστικά κέντρα των νησιών παρουσιάζει κάμψη.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο, που συνεδρίασε χθες, επικρότησε την πρωτοβουλία ως μονόδρομο για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την επιστροφή της ζωής στην κανονικότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ