Κάλυμνος: Συνελήφθη ιατρός για δωροληψία και παράβαση καθήκοντος

Στο Νοσοκομείο της Καλύμνου νοσηλεύεται φρουρούμενος από τέσσερις αστυνομικός, νοσοκομειακός γιατρός που είχε συλληφθεί χθες με προσημειωμένα χαρτονομίσματα ύψους 1.500 ευρώ μετά από καταγγελία αλλοδαπού που είχε νοσηλευθεί στο νοσοκομείο του νησιού. Πριν οδηγηθεί στην Εισαγγελία Κω, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καλύμνου μετά από πρόβλημα υγείας που φέρεται να εμφάνισε.
Ο αλλοδαπός είχε νοσηλευθεί κάποιες ημέρες στο νοσοκομείο και μετά πήγε σπίτι του όπου ο νοσοκομειακός γιατρός τον επισκεπτόταν. Υπήρξε καταγγελία με αποτέλεσμα κλιμάκιο αστυνομικών από την Ασφάλεια Κω μετέβη στην Κάλυμνο και τον συνέλαβε χθες με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, έξω από το σπίτι του ασθενούς.

Μάλιστα έφυγε από το σπίτι του ασθενούς με μηχανάκι, σε κάποιο σημείο τον ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί, αντιστάθηκε, πέταξε τα χρήματα και το κινητό. Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες ενώ κατάσχεσαν και το κινητό του.

Αργά χθες το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, ο συλληφθείς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το αιτιολογικό ότι παρουσίασε κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας φρουρείται από τέσσερις αστυνομικούς.

Να σημειωθεί ότι επί υπουργίας Ξανθού, είχε παυθεί από τα καθήκοντά του αλλά επανήλθε στο νοσοκομείο Καλύμνου μετά από κάποιο διάστημα.

Ο  ασθενής που τον κατήγγειλε είναι από την Αγγλία, είναι συνταξιούχος και ζει στο νησί της Καλύμνου με ένα φίλο του. Μάλιστα έχουν αγοράσει σπίτι σε περιοχή του νησιού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος